Hai la Halloween Minecraft Tournament! Și la NERF Haunted House Competition! Și la multe alte activități WOW

5
(1)

Când: vineri, sâmbătă și duminică (27, 28, 29 Octombrie 2023). Oricum, începe vacanțaaaa! Și noaptea de vineri este o eclipsă de Lună care se întâmplă odată la 500 de ani! Buhuhuuuu!

Unde: pe insula de pe Lacul Morii, din Sectorul 6, la cortul Știință&Tehnică (lângă tabla de sah).

WEST SIDE HALLO FEST – cel mai mare festival de Halloween din România va fi organizat de Primăria Sectorului 6, pe insula Lacului Morii, dar și pe digul amenajat. Evenimentul va avea loc în perioada 27-29 octombrie, iar intrarea va fi gratuită. 35.000 de metri pătrați vor fi transformați într-un tărâm de poveste.

Ce vom face noi acolo?

Concurs de tras la țintă cu arme NERF în diverse fantome haioase sau nu. Avem și premii, evident. De exemplu, o pușcă NERF.

Vom avea pentru cei care știu să se joace MINECRAFT turneul de Halloween. Sa va aduceti degetele, pentru ca vom vedea cine supravietuieste! 🙂 Detalii la fața locului de la organizatorul liceean.

Vom avea atelier de generare de imagini WOW folosind Inteligența Artificială. Uitați o poză de la Focșani Science, ca să vă faceți o idee 🙂

Vom avea jocuri de inteligență, de antrenat IQ-ul, cărți frumoase și multe surprize. Și astea sunt doar la mesele Kidibot și ale Asociației StartEvo. Dar gașca Știință&Tehnică o să vină cu mult mai multe surprize. Vă așteptăm!

Buhuhuuu!

Cât de mult ți-a plăcut acest articol?

Dă click pe o steluță să votezi.

Nota medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Nu sunt voturi până acum. Fii tu primul care votează!

Mulțumim.

Vrei să ne dai follow?

Ne pare rău că nu ți-a plăcut acest articol!

Cum putem să îmbunătățim?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *