Autoare lucrări: Iancu Andreea

Imaginea intitulată “La apus de soare” surprinde un moment liniștit și evocator, în care un păun se află pe o stâncă și privește marea întinsă din fața sa. Această scenă pitorească combină frumusețea naturală a păunului cu spectacolul apusului de soare și al mării.

Păunul este plasat pe o stâncă solidă, poziția sa grațioasă și demnă evidențiindu-i penele colorate, care strălucesc în lumina apusului. Penele sale sunt viu colorate, cu nuanțe de albastru, verde și auriu, creând un contrast plăcut cu peisajul marin și cerul din jur.

Marea din fața păunului se întinde vastă și calmă, cu valuri blânde care reflectă culorile apusului de soare. Cerul este colorat în nuanțe de portocaliu, roz și violet, creând o atmosferă caldă și liniștită.

Pe măsură ce apusul își face prezența simțită, lumina începe să scadă încet, creând un joc de umbre și lumini pe stânca pe care stă păunul și pe marea din fundal. Acest moment de tranziție adaugă profunzime și frumusețe scenei.

Păunul privește liniștit marea, părând să se bucure de priveliștea calmă și serenă din fața sa. Această scenă evocă un sentiment de pace și contemplare, fiind o invitație la a admira frumusețea naturală și la a găsi liniștea în momentele simple ale vieții.

“La apus de soare” este o imagine care surprinde o clipă de armonie între un păun, stânca pe care stă, marea liniștită și cerul spectaculos al apusului de soare.