Procese tehnologice de obținere a preparatelor cu grad redus de complexitate
Autor quiz: TUDOSA NONULETA LUMINITA
Quizul se adresează elevilor claselor a X-a, domeniul Alimentație și turism, Modulul ”Sortimentul de preparate și băuturi” și poate fi folosit la evaluarea cunoștințelor teoretice și de laborator tehnologic
Rezumat chestionar
0 din 10 întrebări finalizate
Întrebări:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
Informații
Dacă vrei să-ți salvezi punctele câștigate și să apari în topurile Kidibot, trebuie să fii logat(ă). Creează-ți aici un cont sau loghează-te.
Ai finalizat deja chestionarul mai înainte. De aceea nu-l poți relua.
Chestionarul se încărcă...
Trebuie să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a începe chestionarul.
Trebuie să termini următorul chestionar pentru a începe acest chestionar:
Rezultate
0 din 10 întrebări au răspunsuri corecte
Durată de răspuns:
Timpul a trecut
Ai obținut 0 din 0 de puncte posibile, (0)
Scor mediu |
|
Scorul tău |
|
Categorii
- Fără categorie 0%
-
-
Din păcate, nu ai răspuns corect de suficient de multe ori. Așa că nu ai primit nici un punct. Fii mai atent data viitoare.
Poz. | Nume | Introdus pe | Puncte | Rezultat |
---|---|---|---|---|
Tabelul se încărcă | ||||
Nicio dată disponibilă | ||||
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- Cu răspuns
- Reia
-
Întrebarea 1 din 10
1. Întrebare
1 puncteSotarea legumelor constă înCorect
Incorect
-
Întrebarea 2 din 10
2. Întrebare
1 puncteÎnăbușirea este tratamentul termic ce constă înCorect
Incorect
-
Întrebarea 3 din 10
3. Întrebare
1 puncteDin categoria tratamentelor termice a materiilor prime alimentare fac parteCorect
Incorect
-
Întrebarea 4 din 10
4. Întrebare
1 puncteLa obținerea fripturilor are locCorect
Incorect
-
Întrebarea 5 din 10
5. Întrebare
1 puncteCoacerea alimentelor constă înCorect
Incorect
-
Întrebarea 6 din 10
6. Întrebare
1 puncteAcroleina este o substanța toxică ce apare ca urmare a descompunerii grăsimilor în timpulCorect
Incorect
-
Întrebarea 7 din 10
7. Întrebare
1 puncteFierberea extractivă a oricărui aliment se executăCorect
Incorect
-
Întrebarea 8 din 10
8. Întrebare
1 puncteÎn cazul fierberii extractive,Corect
Incorect
-
Întrebarea 9 din 10
9. Întrebare
1 punctePrin fierberea pastelor făinoase, a crupelor și a leguminoaselor are locCorect
Incorect
-
Întrebarea 10 din 10
10. Întrebare
1 punctePrin tratamente termice, proteinele din alimentCorect
Incorect
Îți place quiz-ul făcut de acest user Kidibot?
Click să votezi!
Ne pare rău că un utilizator Kidibot a făcut un quiz atât de slab!
Probabil că a fost sabotat de către Crocobeți. Hai să-l îmbunătățim!
Spune-ne cum putem să-l îmbunătățim.
Exemple de întrebări din quizul "Procese tehnologice de obținere a preparatelor cu grad redus de complexitate"
- Din categoria tratamentelor termice a materiilor prime alimentare fac parte
- Prin fierberea pastelor făinoase, a crupelor și a leguminoaselor are loc
- Coacerea alimentelor constă în